was successfully added to your cart.

Cart

A Nagy Visszatekintés: cyclocross világbajnokság Bieles, 2017

By 2018/01/31Cyclocross

Közeleg a 2018-as, valkenburgi cyclocross világbajnokság, egészen pontosan pár nap múlva el is kezdődik a versengés. Legkésőbb most érdemes nekilátni ráhangolódni a világeseményre, márpedig mi jobb módszer lenne, mint megnézni egy galériát az előző éviről? Jó hírünk van: ezeket a képeket még biztosan nem láttátok!

Bizony-bizony, a legutóbbi remekül sikerült Bidon-kirándulás alkalmával ugyan elég részletes cikkeket írtunk Luxemburgban mind az első, mind a második nap eseményeiről, és bár elég kövér galériákat csatoltunk a cikkekhez, még korántsem mutattuk meg összes képünket. Most 66 képet teszünk közzé a junior fiúk, U23-as fiúk, U23-as lányok, elit hölgyek és elit urak bieles-i versenyeiről, melyeket még csak most hívtunk elő a kis laborunkban. Reméljük, jól tükrözi a hangulatot, és most már még jobban várjátok az idei világbajnokságot!

A jó hír az lehet, hogy ott leszünk Valkenburgban ezen a hétvégén, és élőben fogunk beszámolni az eseményekről. Elsőkézből kaptok majd infókat a versenyek állásáról, és előfordulhat egy-két exkluzív tartalom is a VB egyetlen magyar indulójával, Vas Balázzsal. További jó hír, hogy MEHR LICHT barátunk ezúttal is velünk tart, képeit mindenképp ajánljuk majd megtekinteni.

A biztonság kedvéért megmutatjuk ismét, hol lehet minket követni:

Reagálhatsz Facebookkal!
Share